A investit 70.000 de euro din fonduri europene pentru a produce textile de casă „made in Romania“

Simona Văleanu, 38 de ani, a deschis propriul business de producţie de articole din materiale textile, de la feţe de pernă până la cearşafuri şi huse de pilotă, după ce timp de zece ani a lucrat în domeniul financiar-bancar. Antreprenoarea a accesat fonduri europene în valoare de 70.000 de euro pentru a deschide în urmă cu o lună afacerea Greige.

„Mi-aş dori să se promoveze mai mult produsele în România, ne-am dorit să producem aici, nu să facem co­merţ. Noi producem în Baloteşti, avem un spaţiu închiriat cu doi angajaţi. Materia primă o luăm şi din ţară, şi din străinătate. Furnizorii de materiale cu care lucrez au experienţă în producţia de ţesături pentru textile de casă de peste 90 de ani şi vând cu preponderenţă în pieţele din Europa de Vest şi de Nord“, a spus pentru Ziarul Financiar Simona Văleanu.

Ea a adăugat că vrea să intre cu produsele sale şi pe rafturile marilor retaileri şi să trimită produsele şi la ex­port, însă aşteaptă să vadă primele rezultate şi, în funcţie de cum va evolua businessul, să decidă care vor fi ur­mătorii paşi în afacere.

Simona Văleanu vrea să facă parteneriate cu eMAG, Made Romania, să participe la târguri pentru a creşte vizibilitatea businessului şi a menţionat că în funcţie de cum se dezvoltă afacerea, se gândeşte să deschidă şi magazine fizice.

 

Editor: Andra Litoiu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *